Як приготувати маринад для м'яса?
Словом, найпростіший і найсмачніший рецепт наступний: у глибокий посуд покладіть підготовлене м'ясо, додайте сіль великого помелу, перець чилі та паприку за смаком. Обомніть суміш руками, потім додайте натуральний йогурт та цедру одного апельсина. Залишіть м'ясо в маринаді на 10 хв. Готувати це просто!
Як замаринувати м'ясо Щоб воно було м'яким та соковитим?
Для розм'якшення м'ясних волокон можна використовувати кефір, майонез та тан. У рідину не зайве додати сіль та спеції за смаком. М'ясні скибочки опускають у маринад на 6-8 годин. Після замочування шматки можна не обтирати, а відразу смажити на вогні чи сковороді.