Як додати какао-масло в шоколад?
Какао–масло Mycryo
- Розтопити шоколад до температури 40-45°C (у мікрохвильовій печі або водяній бані).
- Дати шоколаду охолонути при кімнатній температурі до 32°C для темного шоколаду або 31°C для молочного, 30 для білого або кольорового шоколаду.
- Додати 1% какао–олії Мікріо (Mycryo), або 10 г на 1 кг шоколаду.
Коли потрібно додавати какао-олію до шоколаду?
Такий шоколад буде текучим, декор вийде тонким. Якщо в шоколаді 25-27% какао-олії, значить потрібно самим додати до нього какао-масло. На кожні 100 гр шоколаду додаємо 10 гр какао-олії перед темперуванням. У темному та молочному шоколаді зазвичай не потрібне додавання какао-олії.