Що робити, якщо котлети занадто м'які?
Секрет 2: м'якуш, сир і жовток
- Манку. Вона вбирає зайву вологу та робить консистенцію котлет більш пружною. …
- Овочі: картопля, морква, капуста, кабачок, цибуля. Вони додадуть страві пікантності та цікавого смаку. …
- М'який сир. Його можна додати у фарш з курки або індички, щоб зробити більш клейким. …
- Яйця.
Чому котлети виходять жорсткими?
Кладемо в котлети надто свіжий хліб Тут завжди краще взяти черствий батон: свіжий м'якуш робить котлети більш щільними і важкими і надає їм кислий присмак. Якщо під рукою немає нічого, крім свіжої булки, то її можна розфарбувати і підсушити на сковороді або в духовці.