Як варити манну кашу на молоці пропорції?

Оптимальні пропорції для варіння манки – 3 ст. ложки крупи на 600 мл води чи молока, чи 6 ложок манки на 1 літр рідини. Кашу можна робити густою або рідкою. Щоб манка не пригоріла, перед вливанням молока каструлю потрібно сполоснути холодною водою.

Як правильно готувати манну кашу?

Інструкція приготування

  1. Манну крупу, сіль, цукор покласти в окрему миску.
  2. За кілька секунд до закипання молока тонким струмком висипати манку з цукром та сіллю.
  3. Після закипання помішувати кашу 2-3 хвилини на повільному вогні, потім закрити кришкою і укутати рушником, залишити на 10-15 хвилин.
  4. Додати олію.

Похожі