Як приготувати курячі грудки?

Потрібно взяти велику каструлю, заповнити її на 2/3 водою, воду підсолити, як пасти чи пельменів. Довести до кипіння, занурити в окріп курячі грудки і зняти з вогню. Ось у цій остигаючій воді через 20 хвилин ваша грудка приготується до ідеальної м'якості та соковитості всередині.

У чому замаринувати курячу грудку, щоб вона була соковитою?

6 ідей для приготування маринадів

  1. На сметані Кисломолочна продукція — добрий вибір, щоб замаринувати курку. …
  2. На кефірі У кефірі менше калорій порівняно зі сметаною, тому страва виходить дієтичною. …
  3. З соєвим соусом Соєвий соус – класичний інгредієнт маринадів. …
  4. З медом та гірчицею.
  5. З ківі …
  6. З білим вином