Як правильно готувати гуляш?

Інструкція приготування

  1. М'ясо помити, нарізати кубиками, посолити, поперчити, обсмажити в олії.
  2. Додати дрібно нашатковану цибулю, посипати борошном, обсмажити.
  3. Перекласти в каструлю, залити 3 склянками гарячої води, додати томатну пасту, лавровий лист, накрити кришкою і гасити 50 хвилин.

Похожі

Як пом'якшити м'ясо для гуляшу?

М'ясо вийде м'якше, якщо змастити його гірчицею і дати постояти 1,5-2 години. Можна використовувати сухий порошок чи готовий соус. Після витримування залишки маринаду потрібно просто видалити паперовим рушником. Гірчицю можна додати в процесі смаження або приготування гуляшу.