Як зробити Доширак у домашніх умовах?

Висипте просіяне пшеничне борошно в глибоку ємність. Зробіть у ній лунку і вбийте туди куряче яйце, всипте сіль і влийте воду. За бажанням можете всипати трохи приправи для курки або м'яса – це посилить смак домашньої локшини.

Що потрібно додати в Доширак щоб він став смачнішим?

Як прокачатиДоширак»: 10 смачних добавок

  • Бекон Обсмажте бекон на олії до хрусткої скоринки. …
  • Яйця Можна додати як варене яйце, розрізане на половинки, і пашот. …
  • Кімчі Для рамена підійде кімчі в консервах. …
  • Водорості норі.
  • Тобіко чи червона ікра.
  • Тофу та соєва спаржа.
  • Перець чилі …
  • М'ясо