Як зробити Доширак у домашніх умовах?
Висипте просіяне пшеничне борошно в глибоку ємність. Зробіть у ній лунку і вбийте туди куряче яйце, всипте сіль і влийте воду. За бажанням можете всипати трохи приправи для курки або м'яса – це посилить смак домашньої локшини.
Що потрібно додати в Доширак щоб він став смачнішим?
Як прокачатиДоширак»: 10 смачних добавок
- Бекон Обсмажте бекон на олії до хрусткої скоринки. …
- Яйця Можна додати як варене яйце, розрізане на половинки, і пашот. …
- Кімчі Для рамена підійде кімчі в консервах. …
- Водорості норі.
- Тобіко чи червона ікра.
- Тофу та соєва спаржа.
- Перець чилі …
- М'ясо