В якому порядку кладуть овочі в рагу?

Як правило, першим потрапляє в сотейник цибулю та часник, потім – моркву чи баклажани, потім – перець чи кабачки тощо. д. Чим швидше готується овоч, тим згодом він закладається для обсмажування. Який би метод ви не вибрали, всі овочі краще очистити та нарізати заздалегідь.

Як приготувати овочеве рагу з цукіні?

Інструкція приготування

  1. Нарізати картоплю та цукіні кубиками.
  2. Розігріти сковороду, додати олію та цибулю.
  3. Потім додати картоплю та готувати 10 хвилин, іноді помішуючи.
  4. Додати цукіні, сіль, перець і приправу і смажити 8-10 хвилин, поки|доки| цукіні не стане м'яким.
  5. Подавати із петрушкою.