А дріжджове стоїть розморожувати циклами трохи більше 1-2 хвилин, краще – по 45-50 секунд. В духовці. Для цього духовку потрібно нагріти до 70 градусів, щоб вона була теплою, а не гарячою. Потрібно поставити до неї тісто на кілька хвилин і ретельно стежити за процесом, щоб він не встиг засохнути.31 бер. 2023р.

Скільки потрібно розморожувати тісто для піци?

Основу для піци викласти на лист і розморозити при кімнатній температурі протягом 10-15 хвилин.

Як швидко розморозити тісто із морозилки?

Для цього потрібно щільно загорнути тісто в целофановий пакет, випустити зайве повітря та опустити у нагріту воду. Як тільки вода почне ставати прохолодною, необхідно відразу замінювати її на нову. Крім цього, існує ще один поширений спосіб – заморожене тісто дріжджове помістити в духовку.