Скільки часу потрібно варити м'ясо у скороварці?

М'ясних:

  1. Свинина (після попереднього обсмажування) від 12 до 15 хвилин
  2. Яловичина (після попереднього обсмажування) від 12 до 15 хвилин
  3. Баранина (після попереднього обсмажування) від 10 до 12 хвилин
  4. Курка від 20 до 30 хвилин
  5. Качка від 20 до 25 хвилин
  6. Печінка 5 хвилин

Як правильно варити у скороварці?

НЕ заповнюйте ємність скороварки більш як на 2/3 її обсягу. При варінні продуктів, що мають здатність набухати в гарячій воді (рис, сухі овочі) або виділяти піну, не наповнюйте каструлю більше ніж на половину її об'єму. НЕ ставте скороварку усередину розігрітих духовок, електричних печей.