Скільки часу потрібно варити м'ясо у скороварці?
М'ясних:
- Свинина (після попереднього обсмажування) від 12 до 15 хвилин
- Яловичина (після попереднього обсмажування) від 12 до 15 хвилин
- Баранина (після попереднього обсмажування) від 10 до 12 хвилин
- Курка від 20 до 30 хвилин
- Качка від 20 до 25 хвилин
- Печінка 5 хвилин
Як правильно варити у скороварці?
НЕ заповнюйте ємність скороварки більш як на 2/3 її обсягу. При варінні продуктів, що мають здатність набухати в гарячій воді (рис, сухі овочі) або виділяти піну, не наповнюйте каструлю більше ніж на половину її об'єму. НЕ ставте скороварку усередину розігрітих духовок, електричних печей.