Завертаємо м'ясо у кілька шарів фольги і кладемо в землю на вугіллі. Засипаємо всі разом, а зверху розводимо ще одне багаття. Запікаємо м'ясо щонайменше шість годин, вогонь потрібно підтримувати постійно.

Як приготувати м'ясо в духовці, щоб воно було соковитим?

Щоб м'ясо вийшло м'яким та соковитим, використовуйте маринад. Для свинини відмінно підходить гірчиця та мед, зі спецій – базилік, часник, хмелі-сунелі. Яловичина чудово поєднується з кисло-солодкими соусами та прованськими травами. Використовуйте керамічні форми або інший жаростійкий посуд.

Як правильно запечатати м'ясо?

«Запечатати» м'ясо можна і без використання паніровки, і навіть без використання олії. На розпечену сковороду просто кладуть м'ясо, обсмажують до коричневої скоринки, перевертають і обсмажують так само. Після цього вогонь слід зменшити та смажити до готовності на середньому або повільному вогні.