Нам потрібно розм'якшити шкаралупу за допомогою високої температури води, щоб її можна було легко розколоти. Налийте неповну каструлю води та висипте трохи горіхів. У киплячій воді шкаралупа волоських горіхів стане м'якою приблизно за 15-20 хвилин. Далі все тим же ножем піддаємо шкаралупу біля основи і розкриваємо стулки.

Як швидко очистити волоські горіхи від лушпиння?

Плоди поміщають у каструлю або миску з окропом так, щоб вона повністю покривала горіхи. Приблизно через півгодини ємність знімають із вогню. Якщо шкаралупа тонка, достатньо 10-15 хвилин. Після вимочування та впливу високої температури вона стає м'якшою і легко знімається ножем або навіть вилкою.

Як очистити волоські горіхи в домашніх умовах?

1:13Рекомендований кліп · 59 сек.ЯК ЧИСТИТИ ГРЕЦЬКІ ГОРІХИ / с 1 кг.= 560 г. КРАЩИЙ СПОСІБ.