Для м'якого очищення кишечника слід приймати відвар протягом місяця, щоденно, перед їжею. Є варіант із розвантажувальними днями. Раз на тиждень слід їсти лише кашу з вівса, а перед нею випивати відвар. Курс триває вісім тижнів.30 квіт. 2021р.

Як часто пити відвар вівса?

Відвар на основі вівса для дієтичного харчування та для лікування шлунково-кишкових захворювань: залити 1 ст. ложку вівсяних зерен або вівсяних пластівців, попередньо замочених на ніч, 2 склянками води та варити 20 хвилин. Пити 2 рази на день як чай.

Які захворювання лікує відвар вівса?

Застосування Відвари та настої з вівса застосовують для омолодження та очищення організму, при нервових розладах, при захворюваннях шлунково-кишкового тракту, печінки, нирок, щитовидної залози, як протидіабетичний, потогінний, сечогінний, вітрогінний та жарознижувальний засіб.