Щоб вичавити сік з картоплі, треба натерти її на великій тертці і потім покласти терту картоплю в марлю. Вижимайте добре, а якщо знадобиться, використовуйте більше картоплі для більшої кількості соку.

Як приготувати картопляний сік для лікування шлунка?

Свіжий картопляний сік приймають за сорок хвилин до їди, тричі на день. Після прийому соку треба полежати не менше півгодини. Першого дня кількість соку не повинна перевищувати однієї столової ложки. Щодня кількість соку збільшують на одну ложку, довівши обсяг разової порції до ста мілілітрів.

Як приготувати картопляний сік?

Картопля має бути абсолютно якісною, непошкодженою і чистою. Підготовлену картоплю разом із шкіркою пропустити через соковижималку. Найкраще робити картопляний сік за допомогою соковижималки. Але можна натерти бульби на тертці, а потім віджати картопляний сік через марлю.