Переважно заливати дистилят від 40 до 55% максимумтоді все пройде як треба, і ви отримаєте чудовий напій. Наполягання у добре підготовленій бочці забезпечить благородний смак та колір готового напою. А результат буде практично не відрізнятиметься від гарного віскі або бурбона.

Що можна наполягати у дубовій бочці?

Витримка в дубовій бочці явила світ цілу низку міцних напоїв з усього світу. ром, віскі, коньяк, текіла, бурбон, кальвадос. Всі ці легенди мають загальний процес – дозрівання у бочці.

Що залити в бочку вперше?

На 1/3 діжку заповнити окропом і додати харчову соду з розрахунку 2 г на літр води. Щільно закрити отвір і ретельно прокатати бочку, щоб гаряча вода промила клепки. Після цього необхідно злити воду і ретельно промити чистою гарячою питною і потім холодною водою.