Мікроелементи та речовини, що містяться в морквяному бадиллі допомагають боротися із захворюваннями туберкульозу, серця, недокрів'я, хвороби нирок, авітамінозі, а також вважаються профілактикою захворювань на рак. Морквяне бадилля застосовується при лікуванні обморожених ділянок, ран або виразок (калоризатор).

Чим корисна зелень моркви?

Бадилля моркви багата клітковиною, вітамінами А, С, Е та групи В, магнієм, залізом, калієм та іншими мікроелементами. Вона сприяє покращенню роботи серцево-судинної системи, зміцненню імунної системи, покращенню травлення, запобіганню анемії та інших захворювань.

Для чого можна використовувати морквяне бадилля?

Крім корисних властивостей, морквяне бадилля має особливий і неординарний, трохи гостренький смак, який ідеально поєднується з багатьма іншими інгредієнтами, тому її можна використовувати у приготуванні перших та других страв, а також салатів, котлет та солоних пирогів.