Як смачно приготувати філе линя?

  1. Крок 1. У ліня дуже дрібна луска, але чистити її не треба! …
  2. Крок 2. Рибу посипати сумішшю солі, цукру та перцю і залишити на 5-10 хвилин.
  3. Крок 3. Ставимо сковороду на плиту на середній вогонь, наливаємо олію. …
  4. Крок 4. Смажимо на невеликій кількості рослинної олії з усіх боків до утворення скоринки.

Що найбільше любить лин?

Перші взяти, він уважно вивчить запропоновану приманку. Тому кращими насадками будуть природні: хробак, мотиль або опариш. Іноді можна додати зерно кукурудзи. А щоб черв'як став привабливішим, його краще розірвати на кілька шматочків довжиною два-три сантиметри.