Як повідомляє АЗЕРТАДЖ із посиланням на медичні ЗМІ, цей сік дуже поживний, незважаючи на наявність у його складі всього двох овочів та одного фрукта. Так, яблука містять вітаміни A, B1, B2, B6, C, E та K, а також такі поживні речовини, як фолат, цинк, магній, калій, фосфор, кальцій, натрій та залізо. 2017р.

Як правильно пити свіжовичавлений морквяний яблучний сік?

Як правильно пити морквяний фреш Рекомендується випивати сік не пізніше ніж через півгодини після приготування. Оптимальний час вживання соку – мінімум за 30 хвилин до їди, саме на цей термін варто утриматися прийому будь-яких вуглеводів для кращого засвоєння компонентів фрешу.

Коли краще пити свіжовичавлений морквяний сік?

Як правильно пити морквяний сік Пити їх необхідно за 30 хвилин до їдисвіжі. У холодильник соки краще не прибирати, а готувати безпосередньо перед вживанням, інакше вони швидко втратять свою цілющу силу та вітаміни.