У її м'якоті міститься велика кількість висококалорійного легкозасвоюваного білка. Також високо в ній кількість магнію, фосфору та вітамінів групи В. У 100 г барабульки є 0,8 г жиру і 5 г білка. Фахівці говорять про високі поживні властивості барабульки.

Чи можна їсти Барабульку з кістками?

Найкраще зарекомендували себе два способи: цю рибу можна висмажувати так, щоб вона була хрустка і її можна було їсти прямо з кістками, – або просто надати відтінок за допомогою панірування, але не висмажувати, і тоді м'ясо залишається трохи більш соковитим. Тут хто як любить: хрускіт чи таки соковитість.

Чому барабулька така дорога?

Барабульку особливо цінують за чудові смакові якості: її м'ясо ніжне та солодкувате