Желейний. Основний компонент мармеладу – цукор, до нього додають патоку, воду та желюючу речовину.. Колір та смак забезпечують концентрати, барвники та ароматизатори, які можуть бути як натуральними, так і штучними.
Чи можна їсти желейні цукерки?
Про користь желейних солодощів Серед різноманітності цукерок, желейні можна віднести до найбільш нешкідливих і навіть дієтичних солодощів.. Адже желе – той самий мармелад, основу якого використовується желатин.
Чим небезпечні желейні ведмедики?
У їхньому складі, в принципі, немає нічого шкідливого: патока, цукор, желатин, пектин, лимонна кислота, шкіряна суміш, натуральні та ідентичні натуральним ароматизатори та барвники. Все це – виключно корисні інгредієнти, Ні, звичайно, є їсти желейних ведмедиків тоннами, то й зуби зіпсуються, і шкіра.