Що належить до складу люля-кебаб?

З баранини, курдючного сала, цибулі та спецій готують фарш, який добре вимішують (близько 15 хвилин) до отримання в'язкої консистенції. Заправляють спеціями та охолоджують. Формують "котлетки", нанизують на шампур і рівномірно розподіляють по ньому. Шампури для люля-кебабу повинні бути ширші за звичайні.Похожі

Яке м'ясо потрібне на люля-кебаб?

Традиційно люля-кебаб готується з баранини, в ідеалі – із шийної або задньої частини туші. Однак соковитим вийде і страва з яловичої вирізки. Якщо віддаєте перевагу птиці, візьміть філе грудки або гомілки. Використовуйте кожен вид м'яса окремо або комбінуйте на свій смак.