Jameson Black Barrel – напій благородного бурштинового відтінку виготовлений з спиртів, що відпочивали в бочках з-під хересу та бурбону протягом трьох років. У м'якому смаку розкриваються відтінки тропічних фруктів, прянощів та ванілі, нотки обпаленої деревини.17 серп. 2021р.

Що входить до складу віскі Джемесон?

Основними компонентами ірландського віскі Jameson є ячмінь, ячмінний солод і чиста джерельна вода. В Ірландії солод висушують у закритих печах, тому тутешній віскі не має запаху диму, — його вирізняє легкий квітковий аромат.

Як зробити Джемісон?

Солод і зерно мелю на пивному млині, змішую з пластівцями геркулеса і опускаю у воду нагріту до температури 58°С, після перемішування температура води падає до 54°С – білкова пауза 20 хвилин. У цей час перемішую сусло протягом трьох хвилин через кожні 6-8 хвилин.