Доведено, що підвищення імунітету забезпечують вітаміни В2, В6, В12. У домашніх умовах їх можна отримати з тваринних продуктів: молока, яєць, печінки, злакові, бобові, горіхи, м'ясо, морепродукти, картопля.

Що дуже підвищує імунітет?

Продукти, які підвищують імунітет: гарбуз, морква, буряк, помідор, часник, цибуля, кабачок, зелень; молочні продукти; цитрусові, ківі, полуниця, персик, яблуко; оливкова олія; кедрові горішки; риба, морська капуста; похідні бджільництва.

Як зробити засіб для зміцнення імунітету?

300 г очищених волоських горіхів, 300 г кураги, 300 г родзинок та 3 лимони з цедрою пропустіть через м'ясорубку і додайте 1 ст. ложку меду. Приймайте по 1 їдальні (дорослим) та 1 чайній (дітям) ложці на день. Краще вранці натще або перед обідом, за годину до їди.