Як зробити віскі?

Достатньо розвести спирт до міцності 40-50 градусів і наполягати на дубовій тирсі 7-10 днів (Коли смак буде влаштовувати, профільтрувати). Попередньо тирсу потрібно підготувати: залити окропом, за годину злити відвар, влити холодну воду, через добу злити, потім висушити деревину на сонці.Похожі

Як правильно роблять віскі?

Виробничий процес складається з наступних основних стадій:

  1. Приготування ячмінного солоду, або додавання ячменю. Ячмінь ретельно перебирають, очищають та сушать. …
  2. Сушіння солоду. …
  3. Отримання сусла. …
  4. Бродіння (ферментація). …
  5. Перегонка. …
  6. Витримка. …
  7. Купажування. …
  8. Розлив.