Як приготувати курячі соти?

Влити приблизно 40-60 мл води або бульйону, додають рідину до бажаної густоти. Ретельно все перемішати і довести до кипіння. Посолити на смак 4 г, додати чорний мелений перець 1 щіпка, прованські трави 1 щіпка, чебрець 1 щіпка. Закрити сковороду кришкою та готувати соті на помірному вогні 7-10 хвилин.

Як запекти куряче філе, щоб воно було соковитим?

Цукор змішайте з паприкою, орегано, часником, сіллю та перцем. Куряче філе загорніть у харчову плівку і відбийте кухонним молотком, щоб товщина шматочків була не більше 1,5 см. Після натріть олією та цукром з приправами. Викладіть на застелений пергаментом лист і запікайте 25-30 хвилин при температурі 200-220 °С.