Який найкращий фарш для бургерів?

Може здатися, що для бургерів підійде будь-який яловичий фарш, проте щоб приготувати найкращі, вам потрібно полювати лише на кілька конкретних типів фаршу. По-перше, за співвідношенням м'ясо/жир він повинен розташовуватися в діапазоні від 70/30 до 80/20. Хорошим варіантом буде фарш із мармурової яловичини Праймбіф.

Чим скріпити фарш?

Щоб фарш не розвалювався, до нього потрібно додавати жир – приблизно 30 г на кожні 100 г м'яса. Саме без жиру котлети можуть вийти сухими та крихкими. При цьому більша частина жиру витопиться при жарінні, а котлета залишиться соковитою. Ще один секрет – додати на 100 г фаршу 10-15 мл газованої води.