Яке тісто брати для пиріжків?

Вона має бути однакового кольору, матової, без скоринок та розривів. Якщо ви не плануєте пекти пиріжки відразу, вибирайте тільки заморожене тісто. А якщо ваші плани змінилися, просто покладіть у морозилку свіже тісто і дістанете його, коли вирішите готувати з нього. Як воно анітрохи не втратить.

Скільки готувати тісто в духовці?

⭐️ Листкове дріжджове тісто. Якщо ви печете маленькі пиріжки, то вони спекти за 10-20 хвилин при температурі 240-250 градусів, великий пиріг: за 20-50 хвилин при температурі 230-250 градусів. ⭐️ Листкове бездрожжеве тісто любить температуру в 210-230 градусів. Маленькі пиріжки будуть готові за 20-30 хвилин.