Яку можна начинку зробити для торта?
Начинки для тортів
- Праліне Фірмовий шоколадний бісквіт з додаванням чорного шоколаду, прошарований шоколадно-молочним мусом у поєднанні з прошарком горіхового праліне та вафельної крихти.
- Чорничний мус У цієї начинки ніжний та делікатний смак. …
- Мокко (кавова) …
- Йогуртова …
- Зметанна …
- Тірамісу …
- Тірамісу полунична.
- Сирна
Що робити, якщо бісквіт сирий усередині?
Що робити, якщо бісквіт не пропікся Достатньо опустити бісквіт на нижню полицю і вирівняти жар, можливо, відключити верхній тен. На готовність перевіряємо зубочисткою. Якщо в рецептурі не було помилок, то все буде гаразд. При необхідності верхню скоринку, що підгоріла, можна просто зрізати.