Щоб знекровити м'ясо, у щойно забитого кролика видаляють око або проколюють носову порожнину і спускають кров. Потім видаляють сечу, злегка проводячи по животу кроля зверху донизу рукою. Щоб зручніше було знімати шкірку, кролик підвішують за задні ноги..

У якому віці краще забивати кролів?

Хутряні породи забивають у віці 7-8 місяців, зазвичай після линяння, восени або взимку. Цікавить, до якого віку ростуть кролі на бройлерному харчуванні? Звірятка готові до забою до 2,5-3 місяців, а на звичайному кормі – до 3-6 місяців. Вибір часу для забою не залежить від сезону.

Скільки сохне шкірка кролика?

Висушена шкіра кролика виходить із свіжої шкури кролика шляхом сушіння протягом 3 днів. Для цього шкуру потрібно викинути на підлогу в будинку, шахті або печері (якнайдалі від входу в теплішій зоні). Зверніть увагу, що при сушінні шкіра повинна лежати на відкритому місці (підлога, полиця і т.д.).