Як замаринувати курку для шашлику, щоб вона була соковитою?

Замаринуйте курячу грудку в майонезі. Такий маринад чудовий тим, що в ньому є і олія, і гірчиця. Гірчиця розм'якшує волокна м'яса, а масло дає піджаристу скоринку. Результат вас приємно здивує – шашлик з курячого філе вийде соковитим, м'яким та не пересушеним!

Як маринувати курку з цибулею?

Роз'єднуємо руками цибуля і викладаємо наступний шар цибулі поверх шматочків курки. Для другого шару все робиться також: солимо і перчимо кожен шматочок, шматочки кладемо щільно один до одного, зверху все посипаємо цибулею. Останнім шаром завжди йде цибуля, накриваємо кришкою. М'ясо курки ми замаринували.