Для роботи нам знадобиться ніж, варені яйця, високий кухоль. Помістити 2 очищені яйця в кухоль. Швидкими рухами ножа, від стінки до стінки, подрібнити яйця. Вже після 5-6 рухів яйця подрібнюються.

Як очистити варене яйце за пару секунд?

Дістаньте варене яйце з каструлі і покладіть у склянку. Наповніть склянку наполовину холодною водою та закрийте зверху долонею. Протягом 3 секунд енергійно потрясіть склянку в різні боки. Тепер достатньо потягнути шкаралупу, і вона зніметься з яйця одразу вся.

Як правильно розбивати варене яйце?

Найбільш дієвий спосіб, що дозволяє розбити яйце, не розфарбувавши при цьому шкаралупу, – вдарити його об стіл. При цьому удар має бути один. В ідеалі ви повинні вдарити об стіл серединою яйця. Уявіть, що саме там проходить його "екватор".