Як зробити, щоб печінка була м'якою при жарінні?

Головне – не пересмажувати печінку. Щоб вона залишилася соковитою, достатньо тримати кожну сторону на добре розігрітій сковороді по 5 хвилин (чи трохи менше). Якщо перед обсмажуванням вмочити шматочки печінки в борошно або кляр, то сік точно залишиться всередині. Сметана чи вершки — вірні друзі соковитої та м'якої печінки.

Скільки хвилин смажити печінку до готовності?

Смажіть приблизно 1-2 хвилини (залежно від розміру шматків). Як тільки шматочки печінки змінять свій колір на зрізі до половини, переверніть печінку на інший бік і досмажте її до готовності (приблизно 1-2 хвилини). Смажена яловича печінка готова.