На два літри холодної води додати сорок грамів солі. У такому розчині замочити курячі шлунки і залишити їх відмочуватися півтори години, в темному прохолодному місці. Після такої процедури плівка знімається набагато легше. Після зняття жовтуватої шкірки, шлуночки слід ще раз добре промити у проточній воді.

Як легко зняти плівку з курячих шлунків?

3:12Кліп, що рекомендується · 30 сек.Як чистити курячі шлунки – YouTubeПочаток рекомендованого кліпуКінець рекомендованого кліпу

Скільки часу потрібно готувати курячі шлунки?

1,5 години Курячі шлунки зрілих курок необхідно варити на повільному вогні під кришкою протягом 1,5 години, у скороварці – приблизно 30 хвилин після закипання. Шлунки молодих курок готуються 30-40 хвилин на тихому вогні під кришкою, у скороварці – 20 хвилин після закипання.