М'ясо. Для бешбармаку зазвичай купується м'якуш без кісток – 54 кілограми м'якоті. Тефтелі на кожного по 80 грамів – 24 кілограми, голубці – 15 кілограмів. Спиртні напої.Dec 8, 2010

на один тютюн достатньо 700 грамів кази. Ця частина м'яса найчастіше буває нерівномірно покрита жиром.

Бешбармак з конини традиційно складається з: шматка м'яса з частиною тазової кістки (жанбас), хребця з грудної частини коня (?зин омиртқа), сала з-під гриви (тис), засоленого особливим чином м'яса з жиром (жая), засоленого та в'яленого ребра з смужкою м'яса і жиру з очеревини всередині кінської кишки (қази), вивернутої жиром.

Традиційно бешбармак готують із чотирьох видів м'яса: баранини, яловичини та конини та верблюжатини. Але якщо немає якогось із інгредієнтів, то це не страшно. М'ясо вариться 3,5 години на слабкому вогні – до того часу, поки стане зовсім м'яким. Головне не забувати знімати пінку, щоб не зіпсувати бульйон.