Якщо тривалість фуршету не більше 2 годин, то 400 грам на людину буде цілком достатньо, від 2 до 4 годин – вже до 600 грам, ну а якщо 6 і більше годин – це близько 1200 грамів закусок на людину. Mar 20, 2018

Загальне кількість закусок на одного гостя рекомендується планувати в межах 350-400 г. З них на гарячі закуски припадає 100-120 г, на сирне асорті – 30-50 г, на овочеву нарізку – 50 г, на закусочні рулети, канапе та тарталетки – 150-200 р.

Фуршет в офісі вдень На день народження чи урочистість – 400-500 грамів на гостя Фуршет на діловому вечірньому заході – 500-700 грамів на 1 гостя Фуршет на урочистий великий захід, присвячений великій події – 700-900 грамів на гостя Фуршет на зустріч гостей 100-200 грамів на гостя

Розрахунок кількості їжі на банкеті Салати – 200-250 грн. на людини, 2-3 види салату із розрахунку 100-150 гр. кожного салату на гостя.