Як довго готувати стейк у духовці?

9 хвилин Запікайте стейк у духовці 6-9 хвилин, в залежності від переважного ступеня прожарювання. Якщо у вас немає чавунної сковороди, то все не втрачено. Щоб обсмажити стейк, використовуйте звичайну сковороду, а потім, щоб завершити процес, помістіть його разом із соком на спеціальний посуд для запікання.

Як приготувати стейк, щоб він був м'яким?

  1. Поставимо сковороду на плиту та сильно нагріємо.
  2. У цей час змащуємо стейк рослинною або оливковою олією, посипаємо сіллю та перцем за смаком.
  3. Далі викладаємо стейк на сковороду і обсмажуємо по 2 хвилини з кожного боку. …
  4. Після смаження стейку потрібно дати "відпочити", накривши фольгою.