Який крем можна зробити із вершків?
Для збивання підійде будь-яка жирність. Але якщо потрібний густий крем, треба брати від 30% і вище. Вершки 10% чи 20% годяться для малокалорійних страв. У цих випадках додають загусники, використовують міксер або блендер (вручну зробити не вийде) і збільшують тривалість обробки.
Як зробити крем із вершків 10 відсотків?
Як приготувати як можна збити вершки 10 відсоткові у густу піну
- Збіднюємо наші 10% вершки з|із| маслом|мастилом|, розтоплюємо їх разом, до моменту коли масло|мастило| повністю розтопиться.
- Збиваємо нашу масу в блендері для збіднення в одну масу.
- Ставимо в холодильник на пару годин.
- Тепер збиваємо до пишних піків вершки у густу піну.