Який крем можна зробити із вершків?

Для збивання підійде будь-яка жирність. Але якщо потрібний густий крем, треба брати від 30% і вище. Вершки 10% чи 20% годяться для малокалорійних страв. У цих випадках додають загусники, використовують міксер або блендер (вручну зробити не вийде) і збільшують тривалість обробки.

Як зробити крем із вершків 10 відсотків?

Як приготувати як можна збити вершки 10 відсоткові у густу піну

  1. Збіднюємо наші 10% вершки з|із| маслом|мастилом|, розтоплюємо їх разом, до моменту коли масло|мастило| повністю розтопиться.
  2. Збиваємо нашу масу в блендері для збіднення в одну масу.
  3. Ставимо в холодильник на пару годин.
  4. Тепер збиваємо до пишних піків вершки у густу піну.