Філе нарізають плоскими шматками, натирають спеціями або відправляють в ароматний маринад на 6-8 год. насаджують на шампур, що обертається між нагрівальних елементів. У міру обсмажування шматочки м'яса зрізають довгими тонкими шматками.

Тут все просто:

  1. Розгорніть лаваш на столі та змастіть соусом.
  2. Викладіть начинку, відступаючи від країв коржика. …
  3. Почніть згортати рол, рухаючись від краю, де знаходиться начинка.
  4. Оберніть м'ясо двічі тестом і підверніть нижній край вгору, у бік начинки.
  5. Загорніть трубочку повністю.

Sep 26, 2018

Спочатку викладіть м'ясо по центру лаваша впоперек, потім закладіть його зверху або з обох боків овочами. Можна зробити це із двох сторін. Акуратно підверніть бічні краї та покладіть їх на начинку. Можна підвернути один край, тоді м'ясо та овочі слід заздалегідь покласти трохи ближче до відкритого краю, але не на край.