Технологія приготування досить проста. Охолодіть вершки і почніть збивати міксером або віночком, одночасно починайте всипати сухий загусник невеликими порціями. Збиваємо до загусання та збільшення вершкової маси в обсязі. Після приготування раджу охолодити збиті вершки 5-10 хвилин.
Як збити вершки 10%?
Як приготувати як можна збити вершки 10 процентні у густу піну
- Збіднюємо наші 10% вершки з|із| маслом|мастилом|, розтоплюємо їх разом, до моменту коли масло|мастило| повністю розтопиться.
- Збиваємо нашу масу в блендері для збіднення в одну масу.
- Ставимо в холодильник на пару годин.
- Тепер збиваємо до пишних піків вершки у густу піну.
Як збити вершки 10% для кави?
Налийте продукт у металевий посуд та збивайте міксером, поступово збільшуючи швидкість. Як тільки маса стане щільною, зменште швидкість збивання. Щоб топінг вийшов ніжнішим, збивайте рідину з цукровою пудрою.