Технологія приготування досить проста. Охолодіть вершки і почніть збивати міксером або віночком, одночасно починайте всипати сухий загусник невеликими порціями. Збиваємо до загусання та збільшення вершкової маси в обсязі. Після приготування раджу охолодити збиті вершки 5-10 хвилин.

Як збити вершки 10%?

Як приготувати як можна збити вершки 10 процентні у густу піну

  1. Збіднюємо наші 10% вершки з|із| маслом|мастилом|, розтоплюємо їх разом, до моменту коли масло|мастило| повністю розтопиться.
  2. Збиваємо нашу масу в блендері для збіднення в одну масу.
  3. Ставимо в холодильник на пару годин.
  4. Тепер збиваємо до пишних піків вершки у густу піну.

Як збити вершки 10% для кави?

Налийте продукт у металевий посуд та збивайте міксером, поступово збільшуючи швидкість. Як тільки маса стане щільною, зменште швидкість збивання. Щоб топінг вийшов ніжнішим, збивайте рідину з цукровою пудрою.