Якщо ви не збираєтеся варити равіолі відразу, відправте їх у морозильну камеру. Таким чином, делікатес краще зберігати не більше 1 місяця.

Равіолі, Виготовлені на підприємстві, повинні мати температуру в товщі фаршу не вище мінус 10 ºС. Термін придатності равіолей у торговельній мережі та мережі об'єктів громадського харчування за температури зберігання не вище за мінус 10ºС не більше 48 годин, за відсутності холоду – зберіганню не підлягають.

Спосіб приготування: заморожені равіолі опустити в киплячу підсолену воду, помішуючи довести до кипіння і варити на середньому вогні приблизно 5 хвилин до готовності, не накриваючи кришкою.

5Закип'ятити 3 літри підсоленої води, покласти равіолі в киплячу воду та варити 3-4 хвилини.