Корицю потрібно зберігати у герметичному контейнері у темному місці. Палички кориці зберігаються близько року, але мелена кориця почне втрачати смак за кілька місяців. Варто пройтися вашими кухонними шафами, щоб перевірити терміни зберігання кориці: чим вона свіжіша, тим краще.15 Jul 2020

Корицю слід зберігати у щільно закритій скляній тарі у прохолодному, темному та сухому місці. мелена кориця зберігатися, без втрати своїх якостей, протягом шести місяців, в той час як палички кориці залишатимуться свіжими приблизно близько року.

30 місяців У кулінарії кориця використовується для приготування десертів, випічки, а також кави, завдяки її солодкому та ніжному аромату. Найбільшою популярністю ця приправа користується для приготування страв китайської, арабської та індійської кухні. Термін придатності до споживання: 30 місяців. Термін зберігання після розтину: У межах терміну придатності.

Сучасна медицина підтверджує, що вживання цієї спеції позитивно впливає на роботу всіх життєво важливих систем організму, допомагає у боротьбі з багатьма захворюваннями, підвищує загальний тонус та зміцнює імунітет. Кориця багата на мінеральні речовини, такі як калій, кальцій, залізо, магній, фосфор і цинк.