Перед заморожуванням продукти слід ретельно очистити та одразу підготувати до вживання без необхідності миття. Теплі овочі, фрукти, м'ясо або зелень слід спочатку охолодити до кімнатної температури, потім покласти в холодильну камеру і потім у морозильник.

Як правильно заморожувати продукти у морозильній камері?

1:37Рекомендований кліп · 53 сек.Як заморожувати продукти правильно. Лайфхаки по заморозкуПочаток кліпа, що рекомендуєтьсяКінець кліпа, що рекомендується

Які продукти не можна заморожувати у холодильнику?

Також раніше розморожене м'ясо, птицю, рибу та морепродукти не можна повторно класти у морозилку, тому що вони можуть стати джерелом інфекцій. Не варто заморожувати і овочі, які містять багато води – огірки, капусту, кабачки, зелень, салат та картопля.