На жаль, варення з фейхоа швидко темніє через поліфеноли, які легко окислюються на повітрі, особливо в лужному середовищі. Цій біді можна допомогти, додавши лимонний сік – дві чайні ложки на півтори-дві чашки м'якоті фейхоа. А деякі любителі фейхоа сушать, порізавши кружальцями, а потім додають до сухофруктів.
Зазвичай для приготування плода потрібно зняти з нього шкірку, після чого натерти чи нарізати маленькими кубиками. Як окремий фрукт його їдять інакше – шкірку не знімайте, розріжте плід навпіл і їжте м'якоть за допомогою чайної ложечки.
Які овочі потрібні обов'язково заморозити та як правильно це зробити?
- Зелень Обов'язково заготовте кріп і петрушку, за бажанням – базилік, селера, кінзу, шпинат, щавель та ін.
- Помідори.
- Солодкий перець …
- Кольорова капуста …
- Брокколі …
- Стручкова квасоля …
- Баклажани …
- Кабачки