Сушені гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 год. Цей спосіб дозволяє пом'якшити смак грибів у блюді. Потім розмочені грибочки перед варінням необхідно обов'язково добре промити.17 лют. 2022 р.

Як правильно замочити сухі білі гриби?

Перед варінням необхідно ретельно промити сушені гриби теплою водою для видалення піску. Після гриби потрібно замочити у холодній воді на 2-3 години, можна і на ніч. За цей час гриби «згадають» свою структуру та обсяг. Підсолювати воду для замочування слід тільки в тому випадку, якщо ви смажитимете гриби.

Скільки потрібно вимочувати білі гриби?

Три години Є особливість і в тому, як варити сушені білі гриби: їх треба замочити у воді кімнатної температури мінімум на півгодини, краще більше – на дві-три години. Воду, де вони замочувалися, використовуємо для супу.