Приймати їжу слід невеликими шматочками, ретельно пережовуючи кожен шматочок. Заковтуючи їжу великими шматками, ви порушуєте процеси травлення. Після їжі не лягайте, і не тікайте. Посидіть після їжі кілька хвилин, це сприятиме кращому перетравленню їжі і позбавить вас проблем з внутрішніми органами.Mar 23, 2020

Кількість прийомів їжі протягом дня не менше 4-5 разів (3 основні прийоми їжі та 2 додаткові, представлені свіжими фруктами та овочами, краще у сирому вигляді). Основна калорійність раціону має припадати на першу половину дня. Інтервали між їдою не повинні перевищувати 3,5-4 години.

Існує кілька основних правил здорового живлення: Їжа повинна включати 4 складових, необхідних організму: білки, жири, вуглеводи і харчові волокна. Пити більше води. Вибирати продукти з розумом. Є лише тоді, коли відчувається почуття голоду.

На день має бути рівно 4 прийоми їжі в точно відведений для цього проміжок часу:

  1. Сніданок з 6:30 до 9:30. …
  2. Обід з 12:00 до 13:30. …
  3. Полудень з 17:00 до 18:30. …
  4. Вечеря за годину до сну.

May 5, 2018