Шматочки фруктів розкладають на піддони в один шар, залишаючи між ними невелику відстань, щоб уникнути їх злипання. Банани сушать при температурі 60 – 70 ° С протягом 10 – 12 годин. За цей час піддони потрібно періодично міняти місцями. Робити це потрібно приблизно 1 раз на 2 години.

В'ялені банани в електросушарці

  1. Стиглі банани потрібно очистити від шкірки.
  2. На піддони електросушарки викласти банани цілкомзалишивши між плодами достатню кількість місця, щоб повітря циркулювало навколо плодів рівномірно. …
  3. Встановити піддони в електросушарку і залишити з'являтися при температурі 50 ° С на 14-15 годин.

Їсти банани або інші фрукти ввечері під час сушіння не варто, так як це спричинить відкладення зайвого жиру. У бодібілдингу існує таке правило – вранці потрібно їсти багато вуглеводів і небагато білків, а ввечері мало вуглеводів та багато білків.