Подається Егермейстер у охолоджених горілчаних чарках, які в Німеччині називають шотами, випивати їх потрібно залпом, одним ковтком. При застуді не рекомендується пити Jägermeister з льодом, краще зігріти лікер до кімнатної температури. Для лікувального ефекту та профілактики буде достатньо 20-40 мл напою.

На питання про те, як правильно пити лікер на травах Єгермейстернімці відповідають однозначно: залпом у чистому вигляді в охолодженому стані. Класичний спосіб вживання напою має на увазі його розлиття в шоти (невеликі чарки), охолодження в морозилці та випивання шота одним ковтком.

Можна пити Єгермейстер із соком, содовою, тоніком або колою. Лікер чудово поєднується з багатьма безалкогольними напоями завдяки своєму багатогранному букету. Пропорції змішування можуть бути різними – орієнтуйтесь на власні уподобання.

П'ють за кімнатної температури. На смак трохи гіркуватий, але аромат трав розкривається краще, ніж у охолодженому вигляді. Усього 20-40 мл лікеру підвищують апетит і піднімають настрій. Найчастіше цей метод практикують у лікувальних чи профілактичних цілях, наприклад, Єгермейстер добре допомагає від застуди.