Смажимо бургери Котлетки солимо з двох сторін та викладаємо на гриль. Смажимо 6 хвилин, по півтори хвилини на кожну сторону, чотири перевороти. Трохи притискаємо лопаткою. Якщо смажити на сковороді, для приготування кожної котлетки знадобиться 8 хвилин і 6 переворотів.

Макдоналдс використовує грилі Taylor з стулкою, що автоматично опускається – так котлета готується відразу з двох сторін за лічені хвилини. У деяких ресторанах можна зустріти грилі Garland. також в Макдоналдс є грилі для яєць, це відкриті смажені поверхні.

Головне – правильне захоплення Виявляється, бургер прийнято є руками, навіть у елітних ресторанах. При цьому не варто його розривати на частини. Якщо тримати булку цілком незручно або руки для цього дуже маленькі, можна ножем розрізати страву навпіл або на чотири частини.