Розмістіть деревну тріску в одноразовий піддон або спеціальний короб для копчення якомога ближче до пальників, а після появи диму перемістіть їх на решітку і можете приступити до приготування їжі.

Скільки потрібно замочувати тріску для копчення?

Щоб тріска не прогоріла Тому перед приготуванням на грилі замочуйте тріску для копчення у воді на 20 хвилинщоб вона довше віддавала дим і аромат вашим стравам.

Як приготувати тріску для гарячого копчення?

Основним завданням при підготовці деревини до копчення є доведення вологості у матеріалі до необхідного відсотка. Занадто мокра тріска даватиме нерівномірний дим із високим вмістом канцерогенів, а пересушена швидко згорятиме. Для підготовки потрібно замочити тріску у воді на 3-4 години.