У сковороді на плиті Дайте сковороді достатньо нагрітися, щоб кілька крапель води, що потрапили на її поверхню, зашкворчали. Покладіть по 1-2 коржі (залежить від розміру хліба та розміру сковороди) та нагрійте їх приблизно по 30-45 сек. з кожного боку – ви повинні відчути хлібний аромат.Jul 14, 2021
Можна використовувати коржики пита повністю, надрізавши по краю і відокремивши нижню частину від верхньої або нарізати питу дрібнішими скибочками, і всередину покласти гуакамоле. На нижню частину пити викладіть і розрівняйте гуакамоле, зверху – тонкий скибочку або дві копченої індички, яку можна замінити і куркою.
Зберігати тортиллю слід у сухому місці, уникаючи різких перепадів температури, протягом 6 місяців з дати виробництва. Після розкриття упаковки слід помістити продукт в холодильник і використовувати протягом 4 днів.
Як приготувати
- Крок 1. Коржики розрізати навпіл. Змастити половинку кетчупом. Помідор та капуста нарізати, змішати та заправити майонезом. Сир натерти, нарізати ковбасу.
- Крок 2. Викласти трохи сиру, суміш овочів, ковбасу та знову сир. Скрутити в трикутник.
- Крок 3. Обсмажити на сковороді чи грильниці.
Feb 18, 2020