У сковороді на плиті Дайте сковороді достатньо нагрітися, щоб кілька крапель води, що потрапили на її поверхню, зашкворчали. Покладіть по 1-2 коржі (залежить від розміру хліба та розміру сковороди) та нагрійте їх приблизно по 30-45 сек. з кожного боку – ви повинні відчути хлібний аромат.Jul 14, 2021

Можна використовувати коржики пита повністю, надрізавши по краю і відокремивши нижню частину від верхньої або нарізати питу дрібнішими скибочками, і всередину покласти гуакамоле. На нижню частину пити викладіть і розрівняйте гуакамоле, зверху – тонкий скибочку або дві копченої індички, яку можна замінити і куркою.

Зберігати тортиллю слід у сухому місці, уникаючи різких перепадів температури, протягом 6 місяців з дати виробництва. Після розкриття упаковки слід помістити продукт в холодильник і використовувати протягом 4 днів.

Як приготувати

  1. Крок 1. Коржики розрізати навпіл. Змастити половинку кетчупом. Помідор та капуста нарізати, змішати та заправити майонезом. Сир натерти, нарізати ковбасу.
  2. Крок 2. Викласти трохи сиру, суміш овочів, ковбасу та знову сир. Скрутити в трикутник.
  3. Крок 3. Обсмажити на сковороді чи грильниці.

Feb 18, 2020